William Moseley – “A filippínók pozitivitása inspiráló”

Az előző bejegyzésben elhoztam nektek az interjún készült képeket, ám most magát az interjút hoztam el nektek. Rengeteg érdekességet megtudhatunk Williamről, így érdemes végig olvasni (:

A Narnia krónikái rajongói úgy emlékeznek William Moseley-re, mint a fiatal Peter Pevensie. Néhány évvel később, William fantasztikus színésszé érett és különböző szerepekben játszik a katonától kezdve a “The Silent Mountain”-ben, az E! csatorna “The Royals” uralkodóján keresztül a zenei csodagyerekig a romantikus-komikus “Carrie Pilby” című filmben.
William nemrégiben látogatta meg a Fülöp-szigeteket, hogy promótálja a könyvön alapuló filmjét, ahol Cy karakterét. Szerepe szerint ő egy zenei tehetség, aki 8 különböző hangszeren játszik és egy másik zseni, Carrie szomszédja.
“Egy kicsit nehéz eset, harcia, de a srác ezt elég vonzónak találja, valahogy vonzónak. Szerintem elég azonos lelkűek, mert míg a fiú egy zenei tehetség, addig a lány intellektuális zseni” – mondja William a Bulletin Entertainmenttel készített interjú során.
Carrie, akit Bel Powley személyesít meg, egy 19 éves tehetség New Yorkban, aki úgy dönt kilép a komfortzónájából és olyan emberekkel találkozik egy lista alapján, akikre még nem is gondolt. A film Caren Lissner könyvén alapul
“Azért kedvelem ezt a karaktert, mert jómagam is érdekesnek találom. Teli van élettel, de mégis kicsit feszült. Van benne egy kicsit mókás dolog” – folytatja William.
A színész nagyon is beletudta élni magát Cy szerepébe, aki segített Carrienek “ledönteni a gátlásokat”.
“Úgy gondolom, én nem vagyok egy normális srác. Nem az az átlagos gyerek vagyok. És nem hiszem, hogy ez Cyra is igaz lenne” – mondja.

SZÉLTÉBEN-HOSSZÁBAN
Csak úgy, mint Carrienek, akine ott a saját kis listája, Williamnek is vannak dolgok, amiket szeretne megtenni a karrierjében elért célok mellett – ez pedig az utazás. William elmondta, hogy szeretne meglátokatni néhány szigetet és szeretne látni cetcápákat, míg az országban van.
“Nagyon szeretnék utazni. A munkám szerencsére ad lehetőséget, hogy más kultúrákat is lássak, mint például, hogy ide jöttem és szeretek más részeket is látni a világból, találkozni emberekkel más országokból. Lenyűgöz, ahogyan más emberek élnek, főleg a nyugati társadalmon túl.” – mondja.
Az utazás sokkal tudatosabbát tette a színészt más kultúrákkal és a másfajta szociális problémákkal szemben.
“A globális közösség nagyon gyorsan változik. Nagyon fontos most, hogy lássuk a világot, hogy bizonyos embereknek mennyi mindenük nincs és mégis mennyire boldogok.”
William határozottan szeret a Fülöp-szigeteken lenni. Részt vett néhány bevásárlóközponti show-n és televíziós szereplésen; és tervezi, hogy megnéz néhány turistalátványosságot szabadidejében. Valamint megtanult néhány filipínó szót, például a köszönést és a bemutatkozást. Nagyon barátságosan és reálisan viselkedett a rajongóival.
“Nagyon szép a délutáni naplemente, amit nemláthatsz mindenhol. Sokkal másabb, mint Los Angeles, másabb, mint Amerika nyugati részén vagy Angliában. Szeretem az itteni fényeket.”

FANTASZTIKUS MOSOLYOK
Bár csak pár napig tartózkodik a szigeten, William rengeteg inspirációt nyert az itt lakóktól, mert annyi jó és pozitív rezgés árad belőlük.
“Hihetetlenül csodálatos. Amit szeretek a filipínókban és Ázsia ezen részében, azok az emberek. Itt mindenki mosolyog és boldog. Van benne egy természetes szépség, ami kibontakozik, főleg, amikor az emberek örülnek. Egy éve Vietnámban jártam és alig tudtam elhinni, milyen boldogok és gyönyörűek voltak a gyerekek. Nagyon inspirálónak találom. A nyugati társadalomból érkezve, azt gondolod, hogy az itteni emberek azért boldogok, mert mindenük megvan, ami lehet és sok lehetőségük is van. De többségükben az embereknek alig van valamilyük, csak az életben való öröm.” – mondja a színész.
William észrevette, hogy hogyan találak az emberek okot a mosolyra, az élet nehézségei mellett is. A közösségi médiáján található képei megmutatják az embereket Manila utcáin.
“Amikor idejöttem, nagyon frissítőnek találtam. Nehezen hiszem el, hogy az emberek mindig mosolyognak, mindig boldogok, nem számít milyen szegények. Vannak sötét pontok is, hiányosságok, rengeteg probléma, de van egy normális boldogság érzés is.”

KIHASZNÁLT MEGÉRTÉS
A 29 (már 30) éves színész határozottan fejlődött, mint színész. Ő szintén úgy látja, hogy sokkal magabiztosabb lett. Valamint szeretne szerelmi történeteket és akció-kaland filmeket is csinálni a jövőben.
“Szerintem a magabiztosság az egyben megértés is. És mikor érted a munkádat; érted, amit tenned kell, megérted a pozíciód és kezelni tudsz bizonyos szituációkat, magabiztosnak érzed magad. Szerintem nézha ezt az energiát az erőnlétbe kell belefektetni.”
“Elkötelezettség, kemény munka és eltökéltség” juttatta el őt oda, ahol most van. Mikor megkérdeztük, hogy dolgozna-e a színfalak mögött, például rendezne-e, ezt válaszolta: “Olyan projekteket szeretnék csinálni, amit szeretek; történeteket, amik sokat jelentenek. Lehet lesz majd olyan, amikor a háttérből dolgozom, de jelenleg imádok színészkedni. Eléggé lefoglal és nagyon is erre koncentrálok.”

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Interjú DÁTUM: 2017.05.06.


Szólj hozzá Te is!


Hozzászólás:


1 / 1 oldal1