William Moseley – The Veil előzetes

Már egy ideje tudjuk, hogy William Moseley szerepel a The Veil című filmben. Azóta hatalmas volt körülötte a csend, ám pár napja végül kaptunk egy előzetest a filmhez:

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Filmek, Videók DÁTUM: 2017.08.07.

Georgie Henley – Access All Areas előzetes

Georgie Henley-ről idén egyre többet hallani. Még a hónap elején lezajlott az Access All Areas premierje Edinburghban és Londonban; ám most kaptunk a filmhez egy előzetest is – ami elméletileg már minden országban megtekinthető. (:

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Filmek, Videók DÁTUM: 2017.07.30.

Will Poulter – Detroit interjúk

Minden filmpremiernél rengeteg interjút készítenek a színészekkel Itt van néhány Will Poulterrel, melyek a Detroittal kapcsolatban készültek.

Detroit movie Premiere John Boyega, Kathryne Bigalow, Will Poulter, red carpet interview | Will Poulter Detroit Interview World Premiere (HD) | DETROIT | OFFICIAL UK REVIEW TRAILER [HD]

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Filmek, Videók DÁTUM: 2017.07.29.

Liam Neeson – The Silent Man előzetes

1 hónapja felkerült egy előzetes Liam Neeson The Silent Man című filmjéhez. Maga a film egy Mark Felt nevű férfi igaz történetét dolgozza, aki egy hírhedt informátor volt 1974-ben és Bob Woodward és Carl Bernstein újságíróknak segített feltárni az amerikai politika legnagyobb botrányait. A film megjelenése szeptemberre van tervezve.

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Filmek, Videók DÁTUM: 2017.07.27.

Georgie Henley – Access All Areas videók

A londoni premieren készült egy interjú Georgie-val, Elle Purnellel és a film többi résztvevőjével, aminek a videóit el is hoztam nektek (:

East End Film Festival Premiere: Georgie Henley + Ella Purnell | Access All Areas (The Fan Carpet) | Georgie Henley & Ella Purnell Interview Access All Areas Premiere

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Interjú, Videók DÁTUM: 2017.07.08.

Simon Pegg – Absolutely Anything előzetes

Simon Pegg idén nyáron mozikba kerülő filmjéhez, az Absolutely Anything-hez még a múlt hónapba kaptunk egy előzetest. A film ugyan 2015-ös, ám Amerikába csak idén nyáron jutott el. A filmben Simon mellett még Eddi Izzard is játszik (Narnia vonatkozásban). Az előzetest pedig itt láthatjátok:

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Videók DÁTUM: 2017.06.24.

1 / 8 oldal12345...Utolsó »