Simon Pegg – Absolutely Anything előzetes

Simon Pegg idén nyáron mozikba kerülő filmjéhez, az Absolutely Anything-hez még a múlt hónapba kaptunk egy előzetest. A film ugyan 2015-ös, ám Amerikába csak idén nyáron jutott el. A filmben Simon mellett még Eddi Izzard is játszik (Narnia vonatkozásban). Az előzetest pedig itt láthatjátok:

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Videók DÁTUM: 2017.06.24.

Eddie Izzard – Late Late Show With James Corden

Eddie Izzard tegnap este megjelent a The Late Late Show With James Corden televíziós beszélgetős műsorban, ahol az áldozat hozásról is szó esik. A műsorban Eddie mellett ott volt még Ginnifer Goodwin és Jillian Bell is.

Mastering ‘Sausage’ w/ Ginnifer Goodwin, Eddie Izzard & Jillian Bell | Jillian Bell Recently Smoked Weed for the First Time

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Interjú, Videók DÁTUM: 2017.06.21.

Tilda Swinton – The Late Show Stephen Colberttel

Június 7-én Tilda Swinton a The Late Show With Stephen Colbert című műsorban szerepelt, ahol beszélt a színészi inspirációiról is. Magáról a szereplésről hoztam egy majdnem 10 perces videót.

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Interjú, Videók DÁTUM: 2017.06.08.

Jim Broadbent – The Sense of an Ending előzetes

Ugyan már egy ideje fent van az előzetes és már lement pár promóció a filmmel kapcsolatban, ám mégis most találtam rá Jim Broadbent The Sense of an Ending című filmjének az előzetesét. Ám ami késik, nem múlik, hiszen a film már márciusban az amerikai mozikba került.

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Videók DÁTUM: 2017.05.10.

Liam Neeson – 40 éves Star Wars Celebration

Már volt egy cikk a 40. Star Wars Celebrationről, Warwick Davis-szel, ám akkor Liam Neesonről nem készültek képek, hiszen a színész nem tudott jelen lenni. Ám most találtam egy videót, ahol Liam egy bejelentkezés formájában emlékezett meg arról, hogy milyen élmény volt eljátszania Qui-Gon Jinn karakterét a Baljós árnyakban.

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Videók DÁTUM: 2017.05.09.

Will Poulter – Detroit előzetes; poszter

Will Poulter új filmjéhez, a Detroithoz hoztam el nektek az előzetest és egy darab posztert. A film 2017. augusztus 4.-én kerül majd az amerikai mozikba – reméljük itthon is vetítik majd. Lássuk hát a film leírását és az előzetesét:

1967-ben egy rendőrségi rajtaütés Detroitban az egyik legnagyobb lázadást okozza Amerika történelmében.

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Filmek, Képek, Videók DÁTUM: 2017.05.08.

1 / 7 oldal12345...Utolsó »