Will Poulter – Detroit jelenetképek

Találtam 2 darab jelenetképet a Detroit-ból, amin Will Poulter is szerepel. Szépen lassan egyre több promóció jön elő a filmmel kapcsolatban, így Willről is lesznek majd frissek (:

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Filmek, Képek DÁTUM: 2017.08.16.

Will Poulter – Detroit poszter

Az augusztus 4-én már mozikba került Detroithoz már kaptunk egy újabb posztert pár napja. Annyit nem tudok még, hogy itthon mikor jelenne meg a film vagy egyáltalán megjelenik-e. Ha nem, akkor valószínűleg készíteni fogok hozzá egy feliratot, hogy a Will rajongók is megtudják nézni és majd ha megleszek vele, megosztom itt veletek a feliratot (:

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Filmek DÁTUM: 2017.08.11.

William Moseley – The Veil poszter

Az előzetessel együtt kaptunk egy posztert is William Moseley The Veil című filmjéhez. Én személy szerint már nagyon kiváncsi vagyok a filmre – már azóta, mikor megtudtam, hogy elkészül a film (:

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Filmek, Képek DÁTUM: 2017.08.08.

William Moseley – The Veil előzetes

Már egy ideje tudjuk, hogy William Moseley szerepel a The Veil című filmben. Azóta hatalmas volt körülötte a csend, ám pár napja végül kaptunk egy előzetest a filmhez:

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Filmek, Videók DÁTUM: 2017.08.07.

Georgie Henley – Access All Areas poszterek

Néhány filmképet már kaptunk Georgie Henley idén megjelenő filmjéhez, az Access All Areas-hoz, ám posztereket csak most találtam. Összesen 3 darabot találtam, amit fel is töltöttem a Filmtárba:

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Filmek, Képek DÁTUM: 2017.07.31.

Georgie Henley – Access All Areas előzetes

Georgie Henley-ről idén egyre többet hallani. Még a hónap elején lezajlott az Access All Areas premierje Edinburghban és Londonban; ám most kaptunk a filmhez egy előzetest is – ami elméletileg már minden országban megtekinthető. (:

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Filmek, Videók DÁTUM: 2017.07.30.

1 / 7 oldal12345...Utolsó »