Anna Popplewell – Jordan Harvey fotósorozat

Anna Popplewellről végre hallunk valamit, hiszen a The Last Birthday rövid film mellett, egy fotósorozat is készül róla. Eddig még csak 2 kép jelent meg, ám remélem később több is lesz. (:

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Fotósorozatok, Képek DÁTUM: 2017.09.10.

Will Poulter – Interview Magazin fotósorozat

Az Interview Magazin írt egy cikket Will Poulterről és a Detroit című filmről, amihez készült egy fotósorozat is 2 darab képpel. Ezt a két képet hoztam el nektek, a cikk fordítása pedig nem sokára felkerül. (:

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Fotósorozatok, Képek DÁTUM: 2017.09.08.

Ben Barnes – Da Man fotósozorat

A Da Man magazin az interjú mellett egy fotósorozatot is készített Ben Barnes-szal, amit alább meg is nézhetitek:

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Fotósorozatok DÁTUM: 2017.08.10.

James McAvoy – CinemaToday Japán fotósorozat

A japán CinemaToday készített egy interjút James McAvoy-jal és M. Night Shyamalan-nal, az Összetörve rendezőjével, amihez készült egy fotósorozat is. Összesen 11 kép került fel a Portrécenterbe és ha sikerül találnom egy angol fordítást az interjúhoz, igyekszem nektek elhozni. (:

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Fotósorozatok, Képek DÁTUM: 2017.05.18.

Will Poulter – Fotósorozatok

Az utóbbi napokban kicsit keresgéltem pár fotósorozat után, így ráleltem jópár olyanra Will Poulter-ről, amiket eddig nem is láttam és így az oldalon sem voltak fent. Ugyan az egyik fotósorozatból már elhoztam 4 darabot április 30.-án, ám ez gyarapodott és persze sok album is felkerült még mellé a Portrécenterbe:

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Fotósorozatok, Képek DÁTUM: 2017.05.17.

Will Poulter – Nem látott fotósorozat

A napokban lapozgattam az oldalunk Tumblr-jét és rátaláltam egy fotósorozatra, amit még nem láttam Will Poulterről. Összesen 4 darab kép, ezeket fel is töltöttem nektem a Portrécenterbe:

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Fotósorozatok, Képek DÁTUM: 2017.04.30.

1 / 3 oldal123