Sergio Castellitto – ‘In Treatment’ Tv Show Vörösszőnyeg

Március 15-én tartották az In Treatment televíziós sorozat premierjét Rómában, ahol Sergio Castellitto is megjelent. Ugyan az eseményen való megjelenéséről csak egyetlen képet kaptunk, de az is több, mint a semmi (:

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Képek, Megjelenésképek DÁTUM: 2017.03.25.

Grafikai frissítés

Már egy ideje dolgozom grafikai frissítésen, viszont nem gyűlt össze annyi, hogy elhozzam nektek. Viszont most úgy láttam ideje elhozni nektek, amiket eddig elkészítettem: 6 darab háttérkép és 3 darab ikon (2 Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény; 1 A Hajnalvándor útja avatarok). Ha elviszitek mindenképp tüntessétek fel az oldalt forrásnak!!

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Grafika, Képek DÁTUM: 2017.03.14.

Peter Dinklage – Megjelenésképek

Peter Dinklage a napokban két eseményen is részt vet: március 1-jén az “All The Fine Boys” nyitóestjén, március 6-án pedig a 2017 New Group Gala nevezetű eseményen. A színész mindkét eseményen a feleségével jelent meg:

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Képek, Megjelenésképek DÁTUM: 2017.03.12.

Michael Madsen – Kutyaszorítóban 25. évfordulós vetítés

A Kutyaszorítóban című film idén 25. éve jelent meg, így a Sundance Film Fesztivál-on kapott egy külön vetítést az évforduló megünneplésére. Ezen megjelent a rendező (Quentin Tarantino) és a főbb szereplők, akik között Michael Madsen is ott van:

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Képek, Megjelenésképek DÁTUM: 2017.02.11.

Ben Barnes – 23. Screen Actors Guild Awards

Nem csak Peter Dinklage, hanem Ben Barnes is megjelent az idei Screen Actors Guild Awards díjátadón. A színészről nagyon sok kép készült a vörös szőnyegen, amiket meg is tekinthettek a galériánkban.

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Képek, Megjelenésképek DÁTUM: 2017.02.10.

Peter Dinklage – 23. Screen Actors Guild Awards

Minden évben megrendezésre kerül a Screen Actors Guild Awards díjátadó, ami idén pont a 23. Az idei gálán Peter Dinklage is ott volt és készült róla pár kép a vörös szőnyegen:

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Képek, Megjelenésképek DÁTUM: 2017.02.09.

1 / 7 oldal12345...Utolsó »