James McAvoy – Submergence still kép

Ugyan ez a kép már tavaly felkerült a netre, de még csak most találtam rá. James McAvoy-nak idén több filmje is a mozikba kerül, viszont csak egyhez kaptunk bármilyen képet is: ez pedig a Submergence. Elméletileg a film 2017-re van bejelentve, még semmi biztosat nem tudunk róla a színészeken és a leíráson kívűl (amit majd az előzetessel hozok el nektek, amint az kikerül).

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Filmek, Képek DÁTUM: 2017.04.22.

Sergio Castellitto – Lucca Film Festival 2017

Április 2.-án Serio Castellitto megjelent a Lucca Film Festival 2017 nevezetű eseményen. Sajnos videó nem került fel az eseményről, így 4 képet hoztam el nektek a színészről:

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Képek, Megjelenésképek DÁTUM: 2017.04.20.

Ben Barnes – Unforgettable premier

Tegnap tartották az Unforgettable-nek a premierjét Los Angelesben, ahol Ben Barnes is megjelent. Az eseményről 21 képet töltöttem fel a galériába. Rendes videót sajnos még nem találtam az eseményről, de remélem a napokban kerül fel néhány és azokat is megoszthatom veletek (:

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Képek, Megjelenésképek DÁTUM: 2017.04.19.

Eddie Izzard; James Cosmo – Whiskey Galore előzetes, poszter

Eddie Izzard-nak hamarosan megjelenik legújabb filmje, a Whiskey Galore, amihez meg is kaptuk az első posztert és előzetest. Valamint elhoztam nektek a film leírását is (:

1943-ban, az elszigetelt skót sziget, Todday lakóit nem befolyásolta a háborús ráció addig, míg a whiskeyjük ki nem fordult. A katasztrófa közepette, Odd őrmester (Biggerstaff) visszatér, hogy figyelmeztesse Peggy Macroon-t (Battrick), a helyi bolttulajdonos lányát (Fisher). Addig nővére, Catriona (Kendrick) eljegyzésbe keveredett a szerény tanárral, George Campbell-el (Guthrue), addig a férfi komoly, zsarnokoskodó anyja erre nem adja beleegyezését. A vihar közben, a teherszállító S.S. kabinetminiszter zátonyra fut Todday közelében és süllyedni kezd. Két helyi lakos elkezd nyomozni és tanulni a fenn maradó csapatról, hogy a teherszállító 50,000 doboz whiskeyt tartalmazott. A bölcsesség háborúja alakul ki a dohos angol nyomozó, Wagget (Izzard) – aki el akarja kobozni a megmentett szállítmányt – és a szigetlakók között.

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Filmek, Képek DÁTUM: 2017.04.15.

Will Poulter – LYNX fotósorozat

A Lynx nevű termék az AXE család egyik gyártménya és a Men of the Moment arculathoz rengeteg színész hozzájárult, köztük Will Poulter is. A promóció keretén belül mindenkivel készítettek pár képet, így Willről is. Ezek a képek pedig fel is kerültek az oldal PortréCenterébe:

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Fotósorozatok, Képek DÁTUM: 2017.04.12.

Will Poulter – Az eredeti iBoy

A napokban kicsit utána néztem az iBoy című filmnek és ráleltem egy előzetesre és néhány poszterre, amin Will Poulter szerepel. Cikkek szerint az eredeti szereposztásban Will szerepelt volna, csak a végső változatban a Rémbó fia című filmbeli társa, Bill Milner kapta meg a főszerepet. Olyan híreket viszont nem találtam, hogy mégis miért került sor a másik szereposztásra, de reméljük, hogy semmi komoly ok nem volt. Viszont szeretném nektek megmutatni a Willel készült előzetest és posztereket, amiket még akkor készítettek el a filmhez, mikor Willé volt a főszerep:

A VÉGSŐ FILMELŐZETEST AZ ALÁBBI LINKEN NÉZHETITEK MEG!

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Filmek, Képek DÁTUM: 2017.04.11.

1 / 9 oldal12345...Utolsó »