James McAvoy – CinemaToday Japán fotósorozat

A japán CinemaToday készített egy interjút James McAvoy-jal és M. Night Shyamalan-nal, az Összetörve rendezőjével, amihez készült egy fotósorozat is. Összesen 11 kép került fel a Portrécenterbe és ha sikerül találnom egy angol fordítást az interjúhoz, igyekszem nektek elhozni. (:

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Fotósorozatok, Képek DÁTUM: 2017.05.18.

Will Poulter – Fotósorozatok

Az utóbbi napokban kicsit keresgéltem pár fotósorozat után, így ráleltem jópár olyanra Will Poulter-ről, amiket eddig nem is láttam és így az oldalon sem voltak fent. Ugyan az egyik fotósorozatból már elhoztam 4 darabot április 30.-án, ám ez gyarapodott és persze sok album is felkerült még mellé a Portrécenterbe:

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Fotósorozatok, Képek DÁTUM: 2017.05.17.

William Moseley – In Like Flynn forgatási képek

William Moseley új filmjéhez, az In Like Flynn-hez már kaptunk is 2 darab forgatási képet, amit fel is töltöttem már a Filmtárba. Elég kiváncsi vagyok, hogy mit hoznak ki a történetből. (:

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Filmek, Képek DÁTUM: 2017.05.16.

Sergio Castellitto – ‘Che Tempo Che Fa’ Tv Show

Az olasz származású Sergio Castellitto május 7-én jelent meg a ‘Che Tempo Che Fa’ Tv Show-ban. Erről csak 4 darab kép jelent meg:

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Képek, Megjelenésképek DÁTUM: 2017.05.15.

Michael Madsen – Tribecca Film Fesztivál

Még április 28-án Michael Madsen megjelent a Tribecca Film Fesztivál-on, a Kutyaszorítóban 25. éves vetítésén. A színészről sok kép jelent meg az eseményen:

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Képek, Megjelenésképek DÁTUM: 2017.05.13.

Georgie Henley – Paradise promóciós kép

Szépen lassan kapunk hírmorzsákat Georgie Henleyről, hiszen nemrégiben kaptunk 2 darab képet rövidfilmjéből, a Paradise-ból:

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Filmek, Képek DÁTUM: 2017.05.11.

1 / 11 oldal12345...10...Utolsó »