Galéria átalakítás

A napokban az összes galéria átnézésre kerül, hiszen az utóbbi napokban észrevettem, hogy 1-2 kép másképp jelenik meg, mint kéne. Így sok új kép újra felkerül majd, átnevezve és persze a cikkekben is átlinkelésre kerülnek majd az adottt albumok. Plusz szépen lassan új kinézeteket is készítek rájuk, mert némelyik már 2-3 éve (még az előző tárhely óta) fent van és azóta nem volt ihletem lecserélni. (:
Valamint ne felejtsetek el felnézni az oldal Facebook, Instagram, Twitter és Tumblr oldalaira (:

Ez egy rögzített poszt! A további hírek ezalatt a poszt alatt jelennek majd meg!

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Egyéb, Oldal DÁTUM: 2017.08.06.

Új kinézet a Fehér boszorkánnyal

Már egy ideje elkezdtem készítgetni az új kinézetet és kb 30 vázlat után végre kikötöttem a Fehér királynő mellett. Mivel ez a kinézet a téli kinézet már, így úgy gondoltam, ki más képviselhetné a telet, mint Jadis. Persze ebből is készült sokféle változat, mire ez a kép lett volna a végleges.
Eddig úgy tűnik, hogy ebben a hónapban elleszünk látva hírekkel, plusz 3 születésnaposunk is van, így nem lesz majd hiány – legalábbis ezen leszek (:

Plusz pár napja létrehoztam egy Instagram oldalt is, ha esetleg a Tumblr oldalunkra nem jutnék fel, akkor ide szoktam feltenni 1-1 képet. Ne felejtsétek el követni az oldal Facebookját is, hiszen oda is naponta kikerülnek a friss hírek. (:

Remélem tetszik az új kinézet, véleményeket szívesen fogadok és várlak titeket vissza (:

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Oldal DÁTUM: 2017.08.02.

Menüpont frissítés

Ma csináltam egy kis menüpont frissítést. Átalakítottam a karakterek menüpontot, így hasonlóan lapozó formában elérhető. A főbb karaktereknek (Pevensie testvérek; Tumnus; Jadis; Hős Cincz; Kirk porfesszor…) egy külön menüpontot szeretnék majd kialakítani. Addig is itt van a felfrissített menüpont:

 • Karakterek
 • Igyekszem keresni még híreket, viszont most egy kicsit elcsenesedtek a megjelenések. Közben ha találok valami cikket Narniáról, az is felkerült majd. Addig is befejezem majd a többi menüpont felfrissítését (:

  ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Oldal DÁTUM: 2017.04.13.

  Menüpont frissítés

  Gondolom sok mindenkinek feltűnt, hogy néhány életrajznál nagyobb képek láthatóak, míg a többinél az eddig meglévő kicsi ikonok. Nost, most jutottam el addig, hogy bejefezzem ezeknek a képeknek az átírását, ami azt illeti, hogy minden színésznél + a rendezőknél újabb képek kerültek fel. Igyekeztem minél naprakészebb képeket hozni több-kevesebb sikerrel. Még tervezem a Karakterek menüpont átnézését és bővítését, ami elég sok fordítgatással fog járni, de legalább a karakterek többsége megtalálható lesz az oldalon (:

 • Főszereplők életrajzai
 • Mellékszereplők életrajzai
 • Andrew Adamson életrazja
 • Michael Apted életrajza
 • ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Oldal DÁTUM: 2017.03.24.

  1. éves a NarniaKronikai.Hu

  2016. február 25-én nyílt meg az oldal a NarniaKronikai.Hu címen, miután 2015 augusztusában az előző domain címet elvesztettük. Nagyobb élvezettel vágtam bele a szerkesztésbe, igyekeztem egy újabb rendszert bevezetni, miszerint nem egy bejegyzésben ömlesztek heti egyszer rengeteg mindent, hanem ahogy lehet minden napra jut egy kis friss. Szerintem ez elég jól működik, míg van a színészekről megjelenés és egyéb hír. A 2016-os év vége felé egyre több ötlet jutott eszembe, amit idén szeretnék megvalósítani. Egy része már ugyan elkezdődött (a születésnapok), de lesz még jó pár dolog, ami csak arra vár, hogy Ti lássátok (:
  Szeretnék ugyan játékokat is indítani, de tudtommal nem sok sikere van mostanában az ilyeneknek a honlapoknál, így ezt még jegelem egy darabig és lehet a következő születésnapra betervezek valamit, amivel esetleg egy pici nyeremény is társulna (:

  Köszönöm a látogatóktól a kitartást: 2007-ben indultunk útjára és a honlap azóta is töretlenül ível felfelé. (:

  nakron2

  ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Oldal, Születésnap DÁTUM: 2017.02.25.

  Új kinézet William Moseley-val

  Úgy 5 és fél hónap után úgy döntöttem leváltom az előző kinézetet. Rengeteget dolgoztam a mostanin, hiszen mindenképp tökéleteset szerettem volna feltölteni. Eredetileg egy Georgie/Skandar kinézet lett volna a Smithsonian Zoo Lion Cub Naming Ceremony esemény képeiből, viszont sehogysem sikerült úgy megoldanom az elrendezést, mint ahogy terveztem volna. Végül elkezdtem másfajta képek után keresgélni és William Moseley Out magazin fotósorozata elhozta a várva várt ihletet. A színeknél még fogok kicsit variálni, hiszen az idézetblokkban a vastagon szedett részek nehezen látszanak, így azt még alakítanom kell, de ettől függetlenül elégedett vagyok, hogy sikerült összehoznom.

  Az utóbbi napokban a színészek és maga a Narnia történet körül kissé elültek a hírek – a Caspian herceg színpadra vitelét is elég nehezen találtam meg -, így folytatom majd a háttérmunkákat. Nem olyan sok van már hátra, így ha befejeztem, akkor újabb terveket szeretnék megvalósítani (:

  Az Elit partnerek száma nem változott – magyarul 24 hely van, amiből jelenleg 13 üres -, és nem is tervezem változtatni. Lehet nyugodtan jelentkezni, viszont minimum 1 hónapos oldalal, hiszen ennél nagyjából már lehet tudni, hogy valamivel hosszabb távra gondolja az illető. (:

  A kinézethez még visszatérve: ha esetleg valakinél elcsúszna, szóljatok és igyekszem állítani rajta. De elvileg működnie kell nagyobb képernyővel is – de ha mégsem, akkor szóljatok (:

  Szép napot mindenkinek és hamarosan jövök a frissekkel. (:

  ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Egyéb, Oldal DÁTUM: 2017.01.26.

  1 / 2 oldal12