Will Poulter – Interview Magazin cikk

Mint említettem az előző bejegyzésben, hogy elhozom nektek az Interview Magazin által írt cikket, lefordítva. Itt is lenne (:

Will Poulternek 3 filmposzter van feltéve a házában – a Blöff, a Zero Dark Thirty és a Nagymenők -, a szentháromság, ami elég jól reprezentálja a 24 éves londoni szuper Hollywoodi felemelkedését. Poulter szerepelt már a Blöff sztárjával, Brad Pittel az idén, a War Machine című filmben. De eljött az ő ideje, mint a rasszista zsaru a Detroit című filmben, a Zero Dark Thiry rendezőjének legújabb filmjében, ami felkelti majd ideálja, Martin Scorsese és a többi filmrendező figyelmét. Addig is egy kis nyers ismertető a filmről: Poultert Krauss szerepében láthatjuk, a karakter egy valós személyen alapul, aki az 1967-es rasszista felkelések alatt szolgált.
Bár ez a történetmesélés racionálisan a bántalmazás által lett motiválva, amikor is ez volt a legfőbb jelenség, a színésznek nem ez volt az első ilyen szereplése: 2008-ban, amikor még csak 12 éves volt, szerepelt a Rémbó fia című filmben, egy kult komédiában, aminek középpontjában két kisfiú áll, akik összebarátkoznak, mikor kisfilmet készítenek Sylvester Stallone Első vér című filmje alapján. Majd Poultert láthattuk a Narnia krónikái: A Hajnalvánor útja (2010), aztán a Családi üzelmek (2013) filmekben. A legkeményebb filmszerződése a fiatal prémvadász szerepe volt Leonardo DiCaprio és Tom Hardy mellett A visszatérőben. Ez egy fárasztó nyolc hónapos forgatás volt, mesélte, majdnem megtörte. Összességében, megérti, hogy a nehézségek sok mindent kitisztítanak. ”Ezáltal rájöttem, hogy nagyon is függök a nehézségektől, ami a színészettel járnak.”
Áttérve a Detroitra. Miután elfogadta a projektet, Poulter kereső üzemmódba kapcsolt: elkezdett zsaru filmeket nézni, megnézett sok civil megmozdulásról szóló filmeket és olyan YouTube videókat, amit a rendőr életről szólnak. ”A műveletlen gondolatokat kezdtem el felépíteni, ami még inkább a rasszista megmozdulást mutatja be.” – mondja. – ”Figyeltem az embertelenséget és az ártatlan emberek bűnössé nyílvánítását, egy teljesen kitalált információ alapján, ami megfelelt az amerikai kultúrának.”
Poulter megigéző alakítása a gonoszságban és a gyűlöletben rejlik, és sorsa az olyan filmes rossz zsaruk útjára lépni, mint például Denzel Washington a Kiképzésban és Sean Penn a Színekben. ”Az ilyesfajta szerepekben nincs büszkeség vagy élvezet.” – mondja Poulter, aki kevésbé háborodik fel azon az ötleten, hogy a rendszer hibáit mutassa meg. – ”Úgy láttam, hogy ez egy olyan lehetőség, ahol leránthatjuk a leplet az ilyen rasszista karakterekről. Krauss a rossz zsaruságot mutatja be, a rassz által motivált rendőröket mutatja be, amiből sajnos nagyon sok van. Már egy is túl sok.”

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Cikkek, Interjú DÁTUM: 2017.09.09.

Ben Barnes – Da Man interjú

A Daman magazin készített egy interjút Bennel, amit le is fordítottam nektek. Megtudhatunk pár dolgot a Westworldről és a The Punisherről is.

A legjobb ember a munkára. Az angol színész, Ben Barnes a DA MAN-nel beszélgetett a közelgő megjelenéséről a Marvel The Punisher sorozatában és a látomásáról a Westworld című sorozatról.
Ben Barnes számára a Hollywoody élet úgy kezdődött, mint egy tündérmese. Majdnem szó szerint, hiszen a Csillagpor című filmje 2007-ben került a mozikba. Aztán egy neves emberré vált, mikor eljátszotta Caspian herceget (aki később király lett) a 2. és a 3. Narnia krónikái filmekben. Ezekben a napokban azonban a televízió felé kacsintgat, hiszen főszerepet kapott a Westworld-ben, majd pedig a The Punisher-ben, amiben Jon Berthal játsza a valaha írt legsötétebb karaktert a Marvel történetében. Természetesen van pár dolog, amit el tud mondani a sorozatról és az útról, ami eddig juttatta.

Szia Ben! Örülök, hogy itt vagy. Egyértelműen izgatottak vagyunk a Punisher-rel kapcsolatban, ami még idén képernyőre kerül. Hogyan érzed magad, ahogy egyre közelebb érünk a premierhez?
Nagyon várom már, hogy elmondjam, amit eddig alkottunk. Bárminél, amin eddig dolgoztam, ezzel a tulajdonnal, felkészült vagyok az elhivatott rajongó táborral szemben. Láttam már Punisher tetkókat, pólókat, sapkákat, matricákat autókaon, amerre csak járok és remélem, hogy a sorozat megfelel majd az elvárásaiknak.
Már régóta vagy az iparban. Mégis, van valami, ami meglepett, mikor a MArvel filmen dolgoztál?
Eléggé kielégített az alapos, edzett megközelítése az anyagnak. A sorozat arról, hogy a férfiak tragédiától és traumától szenvednek, ez egyn agyon valóságos téma a szuperhős világban – de egy karakternek nincs szuperképessége és ez teszi egyedivé ezt a világot.

Mostanában úgy látja, hogy egy szuperhősös filmben vagy sorozatban lenni az egy lényeges mérföldkő, az elfogadás és a karrierkeresés megpecsételése egybegyúrva. Mit gondolsz?
Nem hinném. Bármilyen filmet szeretek megnézni, még a bombasikereket is. És szép dolog belevonni abba a világba, amit annyira ismerünk. Minden színész elképzeli, hogy ha szuperhős vagy gonosz lenne, akkor ki lenne? Az én esetemben, nem az, akire gondoltam volna, de örülök megformálni egyet, anélül, hogy annyi elvárás lenne felé.
Egy személyes megjegyzés: mi a legjobb abban, hogy a Punisher részese lehetsz?
Jon Bernthal hatalmas pozitívum. A kegyelme, a vezetői képessége, a humora és ahogy kihív. A legjobb Frank Castle szerepére.

Mi volt a legnehezebb? Vagy mondhatni a legnagyobb büntetés?
Ha! Elég nagy kihívás volt egy olyan karaktert találni, aki a Megtorló ellentéte lehet. Amikor egy karakter parancsoló, erőszakor és karizmatikus, kihívás találni egy olyan karapter, aki kiegyenlíti vagy kiegészíti. Fizikailag is elég fárasztóak voltak az akciójelenetek – sokat forgattunk hideg estéken Brooklynban, New Yorkban. Mindig volt valami balesetem vagy más egyéb a felvételek között.

Tovább olvasom

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Cikkek, Interjú DÁTUM: 2017.08.09.

James McAvoy – The Late Show Stephen Colberttel

James McAvoy július 19-én tiszteletét tette a The Late Show With Stephen Colbert televíziós műsorban, ahol beszél az idén mozikba kerülő Atomszőke filmről és a Justin Trudeau-val való találkozásáról:

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Interjú, Képek, Megjelenésképek DÁTUM: 2017.07.24.

Georgie Henley – Access All Areas videók

A londoni premieren készült egy interjú Georgie-val, Elle Purnellel és a film többi résztvevőjével, aminek a videóit el is hoztam nektek (:

East End Film Festival Premiere: Georgie Henley + Ella Purnell | Access All Areas (The Fan Carpet) | Georgie Henley & Ella Purnell Interview Access All Areas Premiere

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Interjú, Videók DÁTUM: 2017.07.08.

Eddie Izzard – Sirius XM rádió interjú

Eddie Izzard nem tétlenkedett, hiszen június 14-én a Sirius XM stúdiójában beszélt könyvéről. Erről kaptunk pár képet, amit fel is töltöttem a galériába:

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Interjú, Megjelenésképek DÁTUM: 2017.06.22.

Eddie Izzard – Late Late Show With James Corden

Eddie Izzard tegnap este megjelent a The Late Late Show With James Corden televíziós beszélgetős műsorban, ahol az áldozat hozásról is szó esik. A műsorban Eddie mellett ott volt még Ginnifer Goodwin és Jillian Bell is.

Mastering ‘Sausage’ w/ Ginnifer Goodwin, Eddie Izzard & Jillian Bell | Jillian Bell Recently Smoked Weed for the First Time

ÍRTA: Ördögmanó KATEGÓRIA: Interjú, Videók DÁTUM: 2017.06.21.

1 / 6 oldal12345...Utolsó »